Item image

Hotel ODISSEY

Contact owner


mne
Naše recepcijsko osoblje govori nekoliko jezika i pruža posebnu pomoć gostima prije dolaska u hotel. Ljubaznom i pažljivo osmišljenom uslugom ćemo vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj boravak u našem hotelu.
Sobe su u sklopu trospratne zgrade sa pogledom na okolinu i balkonima. Hotel raspolaže sa 18 dvokrevetnih soba od cega su 12 sa bracnim lezajem i 6 sa razdvojenim lezajevima.
Sve sobe su komforne, klimatizovane, opremljene mini barom, sefom, televizorom sa ravni ekranom I stranim kanalima, direktnom telefonskom linijom i kablovskim internetom, radnim stolom sa lampom I stolicom, fenom za kosu, frotirski ogrtac, sušačima peškira i detektorima dima.
U sklopu hotela posluje i restoran (40 mjesta) sa raznovrsnom ponudom u kojoj se između ostalih, nalazi nacionalna kuhinja, riblji specijaliteti i plodovi mora. Pored hrane, u ponudi imamo i širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića, u kojoj se može naći za svakog po nešto. Pogodan je za organizovanje porodičnih slavlja,krstenja,rođendana, godišnjica..