Item image

Hotel EMERALD

Hours Open:
Monday:
00-24h
Tuesday:
00-24h
Wednesday:
00-24h
Thursday:
00-24h
Friday:
00-24h
Saturday:
00-24h
Sunday:
00-24h
Contact owner


mne
Da li znate šta je emerald?
Engleski naziv za smaragd, zeleni kamen. Ljepotu ovog kamena cijenili su egipatski faraoni kao „Kleopatrin kamen“. U plemenu Inka smatran je “svetim kamenom”.
U indijskim svetim pismima naznačeno je da donosi sreću i blagostanje. Krasi krune svih kraljevskih i carskih dinastija. Još od Kleopatre upotrebljava se za najvrijedniji nakit. U novije vrijeme vrlo često stvaraju se umjetni kristali hidrotermalnim postupkom, gdje se bezbojnom berilu dodavaju čarobne boje.
Hotel Emerald sa potpunim pravom nosi ime smaragda, luksuzno mjesto u kojem ćete nakon uživanja u sunčanju i kupanju, pronaći pravi komfor i odmor, uz izuzetnu kuhinju, ljubazno osoblje i prijatan cjelokupni ambijent.
Na osmom kilometru od Ulcinja, nedaleko od Velike plaže, odmah uz magistralu nakon skretanja za plažu „Copacabana” nalazi se novootvoreni hotel Emerald.
Hotel EMERALD raspolaže sa 28 soba koje su podijeljene u tri kategorije:
Deset dvokrevetnih soba
Deset apartmana
Osam studio apartmana.
Komforne, moderno uređene i prostrane sobe sadrže klima uredjaje, TV sa širokim izborom kanala, WI-FI, sefove, terase, mini-barove, električni čajnik, antialergijske dušeke, prekrivače otporne na vatru i block out zavjese.
Restoran
U sklopu hotela nalazi se restoran, caffe bar i prostrana bašta. Širok izbor jela i bezalkoholnih pića upotpunjuju našu ponudu.