Item image

Apartments VILLA SHIMA

Hours Open:
Monday:
00-24h
Tuesday:
00-24h
Wednesday:
00-24h
Thursday:
00-24h
Friday:
00-24h
Saturday:
00-24h
Sunday:
00-24h
Contact owner


mne
Apartmani VILLA SHIMA se nalaze u mjestu Donji Štoj, 1 km od Ade Bojane a 8 km od Ulcinja. U svom sastavu ima 8 smjestajnih jedinica i to:
- 4 apartmana
- 4 sobe.
Sve smjestajne jedinice imaju TV, klima uredjaj, kupatilo, frizider, kuhinju idr.
Za sve goste VILLA SHIMA parking je obezbijedjen.
Takodje gostima nudimo mogućnost korišćenja roštilja.
eng
VILLA SHIMA is located in Donji Stoj, 1 km from Ada Bojana and 8 km from Ulcinj. It has 8 accommodations as follows:
- 4 apartments
- 4 bedrooms.
All units have a TV, air conditioning, bathroom, refrigerator, kitchen, etc.
For all guests VILLA SHIMA parking is provided.
alb.png
VILLA SHIMA ndodhur në Donji Stoj, 1 km nga Ada Bojana dhe 8 km nga Ulqini. Ajo ka 8 strehim si më poshtë:
- 4 apartamente
- 4 dhoma gjumi.
Të gjitha njësitë kanë një TV, ajer te kondicionuar, banjo, frigorifer, kuzhinë, etj
Për të gjithë mysafirët parking VILLA SHIMA është dhënë.