Item image

Apartments VILLA FISI

Hours Open:
Monday:
00-24h
Tuesday:
00-24h
Wednesday:
00-24h
Thursday:
00-24h
Friday:
00-24h
Saturday:
00-24h
Sunday:
00-24h


mne
Villa FISI se nalazi u mjestu Donji Štoj, 5 km od Ade Bojane i 11 km od Ulcinja.
U svom sastavu ima 14 smještajnih jedinica i to:
- 4 apartmana
- 10 soba.
Smještajne jedinice su opremljene sa klima uredjajima, kuhinjom, frižider, TV, Wi-Fi. Takodje u apartmanima se nalaze i jacuzzi kade.
Gosti takodje imaju mogućnost korišćenja roštilja.
Parking je obezbijedjen. Video nadzor 24h.
eng
Villa FISI is located in Donji Stoj, 5 km from Ada Bojana and 11 km from Ulcinj.
It has 14 units, as follows:
- 4 apartments
- 10 rooms.
Accommodation units are equipped with air conditioning, kitchen, refrigerator, TV, Wi-Fi. Apartments have Jacuzzi tubs.
Guests also have the option of using the grill.
Parking is provided. Video surveillance 24 hour.
alb.png
Villa FISI është e vendosur në Donji Stoj, 5 km nga Ada Bojana dhe 11 km nga Ulqini.
Ajo ka 14 njësi, si më poshtë:
- 4 apartamente
- 10 dhoma.
Njësitë e akomodimit janë të pajisura me ajer te kondicionuar, kuzhine, frigorifer, TV, Wi-Fi. Gjithashtu në banesë ka një vaskë xhakuzi.
Guests gjithashtu kanë mundësinë e përdorimit të vuaj.
Parkimi është dhënë.Video survejimi 24 orë.